Alla inlägg den 7 mars 2009

Av Catti - 7 mars 2009 21:13

Idag har jag varit på marsvinutställning i Valbo. Som vanligt bra organiserat och kul att träffa "marsvinsvänner".Hade hoppats på Cert på Ylva Yster men ack då.. får väl hoppas vidare i 2 veckor till utställningen i Kallhäll Selfarna gick det bättre för. Resultat kommer på hemsidan.

Jag ställde bara teddyn sen satt jag domarsekretare hela dagen. Varje gång lär jag mig något nytt. Maria ställde selfarna.

Med oss hem hade vi en snygg creamhane som förhoppningvis ska ge oss fina bäbisar tillsammans med "Sickan". Det är än en gång J som är snäll och lånar ut hane till oss.

Just nu håller vi på med omflytt i burar .Matglada Prinsessan har gått tillsammans med Ylva som behöver lite mer mat. Resultatet har blivit att Ylva fortfarande är tunn men det är defenitivt inte Prinsessan. Så nu blir det andra bullar för Prinsessan. Hon får gå med två andra damer som inte heller behöver kraftfoder. Där blir det hö och grönsaksdiet. Ylva får flytta in till ungdjuren.

I morgon ska jag försöka fota lite djur och uppdatera hemsidan. Det var ett tag sen och idag blev jag påmind om att det saknas djur på sidan. Jag vet;)



Ovido - Quiz & Flashcards