Alla inlägg den 2 mars 2009

Av Catti - 2 mars 2009 21:19

Igår kom vi hem från en underbar vecka i Idre. Och jag är inte gipsad någonstans. Är faktiskt lite stolt över mig själv. Lärde mig åka slalom förra året och nu vågade jag mig , lite dumdristigt kanske, ner för en röd backe.

Dessutom råkade jag åka i en halfpipe, tror jag det heter. Fast det var inte riktigt planerat. Skulle följa dottern i en för mig ny backe. Sen ropar hon: Följ inte efter mig nu! Men det var för sent. Hopp, hopp, hopp. Bara en massa bullar i backen. Maria viker sig av skratt och ropar att jag måste åka från sida till sida. Då gick det väl kanske lite bättre. Tur att ingen filmade. Benen brett isär o armarna med stavar rakt ut. Men jag stod i alla fall på fötterna hela vägen ner. Och kul var det faktiskt. Ska nog prova det någon gång igen:) Fast då ska jag vara lite mer förberedd.

Nu är det trimning av djur inför utställningen i helgen som gäller. Och så ska jag få iväg anmälan till Kallhäll. Skulle ha gjort det men har ägnat 2 timmar av kvällen till att fixa med datorn som jag inte var riktigt vän med idag.

Och medan jag gjorde det började jag vela om vilka djur som ska med. Får fundera tills i morgon.

Nu ska jag kika runt på era bloggar och se vad som har hänt under min skidvecka.

Ovido - Quiz & Flashcards