Alla inlägg den 28 juli 2008

Av Catti - 28 juli 2008 15:56

Min o döttrarnas lillsemester i Örebro tillsammans med annan mor o dotter  var riktigt trevlig. Vi trosade i affärer, fikade, lunchade, trosade runt och åt igen. Tog en liten tripp till Vadstena. Mer trosande och ätande och avslutade med RIX-FM festivalen på kvällen efter. Var lite orolig att jag inte skulle kunna ha klänningen jag hade köpt till bröllopet efter dessa dagar med allt ätande.

Väl hemma var det bara att packa om för att åka tidigt på morgonen till Umeå på bröllop . Så vackert det var. Litet gulligt kapell,avslappnad och lättsam präst, helt underbar festlokal vid vattnet, sol från klarblå himmel.

Och ett brudpar som är som gjorda för varandra. Suck! Nästan så att jag vill gifta mig igen.(Med mannen jag har då) Dagen efter var det bara att sätta sig i bilen  och åka de 70milen hem igen. Men det var det värt.

Nu till den tjocka magen. (Det är inte min jag tänkte skriva om.)

Ålga ser ut att spricka vilken sekund som helst. Hoppas att hon får i helgen då det har gått 70dagar. Gillar inte att ha högdräktiga honor när det är så varmt. Även om det är bättre nu när jag ska vara hemma och kan ha både dörrar o fönster öppna.

Ovido - Quiz & Flashcards