Alla inlägg den 9 juli 2008

Av Catti - 9 juli 2008 17:43

Det är skönt att åka iväg ett tag men sååå skönt det är att komma hem igen. Efter att ha bott i husvagn med hela familjen känns huset helt plötligt jätte stort. Samma känsla varje år. Önskar alltid att vi hade ett större hus, men efter att levt Camparliv ett tag så känns det stort. Det du Annie! Där har du ännu ett tips till dina fiffiga besparingsknep:)

Vi var till att börja med i Söderköping. Vilken gullig stad och lagom mycket folk för att jag ska trivas. Efter det var vi i Västervik. Också det en trevlig o gullig stad. Men lite mer människor. Sen styrde vi kosan till Öland.Jag har inte varit där sen jag var liten o man o barn hade aldrig varit där så vi tänkte utforska den ön. Och nu vet jag var alla som inte var i Västervik eller Söderköping var. De var på Öland. Familjen tyckte nog att det var ganska okey, det är jag som blir lite folkskygg när jag har semester.

Som avslutning tog vi en tripp i glasriket. Hur som så har vi iallafall haft en trevlig semesterresa. Och jag får väl stå ut med det eftersom hela famijen fick korta av semesterresan för att jag ska på SM. Ja, för er som inte är marsvinsfantaster. Marsvins-SM i Eskilstuna





Ovido - Quiz & Flashcards