Alla inlägg den 7 september 2008

Av Catti - 7 september 2008 13:38

Igår var det utställning hos Mitt i Valbo. Trevligt som vanligt. Och allt flöt på trots att de endast är en liten tapper skara som ska fixa med allt.Undrar vid varje utställning varför inte fler hjälper till till. Men så verkar det vara i alla föreningar. Alltid samma personer som fixar.

Var mör som bara den i går kväll. Klev upp 4.15 på morgonen för att vara hos Mia 5.45 Sen satt jag och skrev åt M hela dagen. Intressant o lärorikt.Kul att lyssna när andra raser än de man håller på med bedöms.(Även om det kändes lite snurrigt ibland och jag skrev på fel rad ibland med den följden att en del ha fått fina pilar på sina bedömningssedlar)

Känner mig nöjd med mitt enda resultat. Stod i valet o kvalet till sista stund om jag skulle ta med mig Valentino då jag var fullt medveten om att han var tunn över skuldror och att pälsen borde vara tätare. Men han kom med och fick 88p o ck. Så så hemsk var han kanske inte. Längtar, längtar till jag har lite fler djur att ställa.

Ska ge mig ut på jakt efter en hane som passar till mina teddy tjejer.

Min o Marias cream hona är nu konstaterat dräktig. Där hoppas vi på fina bäbisar. Nu har det väl tokat sig nog för i år så att det kan gå bra med den här kullen ialla fall hoppas jag.

Idag var vi o kikade på ett hus men det kändes ännu mindre än det vi har så det var inte intressant. Men det låg jättefint. Stor härlig tomt och skogen på ena sidan och en åker på andra.

Ovido - Quiz & Flashcards